Doorlopende reisverzekering

Het is natuurlijk belangrijk om goed verzekerd te zijn! Ben jij iemand die regelmatig op vakantie, of naar het buitenland gaat? Dan is een doorlopende reisverzekering iets voor jou!

OHRA Reisverzekeringen

De doorlopende reisverzekering van OHRA heeft standaard wintersportdekking! En bij het afsluiten van deze verzekering maakt u ook nog eens kans op gratis skipassen.

Kijk hier voor het aanbod aan reisverzekeringen van Ohra

Tasman Verzekeringen

Tasman Verzekeringen biedt reisverzekeringen aan voor zeer uiteenlopende reisdoelen. Of je nou een jaar op wereldreis gaat, een paar maanden in de sneeuw gaat werken als skileraard of een weekje op skivakantie gaat, Tasman Verzekeringen heeft een passende verzekering.

Kijk hier voor het aanbod aan reisverzekeringen van Tasman Verzekeringen

Eurototaal

Eurototaal biedt een overzicht van verschillende grote partijen die interessante reisverzekeringen aanbieden, voor zowel korte als lange wintervakanties. 

Kijk hier voor het aanbod aan reisverzekeringen bij Eurototaal

Univé Reisverzekeringen

Univé is voor de derde keer op rij uitgeroepen tot de meest klantvriendelijke verzekeraar van Nederland en regelt de beste reisverzekeringen voor jou.

Kijk hier voor het aanbod aan reisverzekeringen bij Unive

Zelf.nl Reisverzekeringen

Zelf.nl is een initiatief van Proteq Schadeverzekeringen NV en Proteq Levensverzekeringen NV, 100% onderdeel van SNS REAAL. Zelf.nl doet er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden. Profiteer nu mee!

Klik hier voor het aanbod aan reisverzekeringen van Zelf.nl

Allianz Global Assistance

De naam vertelt waar Allianz voor staat, namelijk wereldwijde hulpverlening. Daarmee zijn wij het eerste en enige merk dat reisverzekeringen en hulpverlening onder dezelfde naam aanbiedt. 24/7.

Klik hier voor het aanbod aan reisverzekeringen van Allianz Global Assistance