Via Skiplein.nl jouw ideale reisverzekering afsluiten

Boek de reisverzekering via Skiplein.nl die bij jou past! Of je nu kiest voor een tijdelijke of een doorlopende reisverzekering; Skiplein.nl heeft het te bieden! Weet zeker dat je veilig en zonder verrassingen op wintersport of skivakantie gaat.

Via onderstaande links kun je jouw wintersport reisverzekering naar keuze snel en eenvoudig afsluiten:

OHRA Reisverzekeringen

Met een reisverzekering van OHRA ga je altijd goed verzekerd op reis. Je kunt bij OHRA online je reisverzekering vergelijken en afsluiten. Kies hierbij de reisverzekering die bij je past.

Kijk hier voor het aanbod aan reisverzekeringen van Ohra!!

Allianz Global Assistance

De naam vertelt waar Allianz voor staat, namelijk wereldwijde hulpverlening. Daarmee zijn wij het eerste en enige merk dat reisverzekeringen en hulpverlening onder dezelfde naam aanbiedt. 24/7.

Klik hier voor het aanbod aan reisverzekeringen van Allianz Global Assistance!!

Eurototaal

Eurototaal biedt een overzicht van verschillende grote partijen die interessante reisverzekeringen aanbieden, voor zowel korte als lange wintervakanties. 

Kijk hier voor het aanbod aan reisverzekeringen bij Eurototaal!!

Univé Reisverzekeringen

Univé regelt de beste reisverzekeringen voor jou. Want een aantal pakketten is in 2011 door de Consumentenbond bekroond tot "Beste uit de test”. Kijk daarom snel verder!

Kijk hier voor het aanbod aan reisverzekeringen bij Unive!!

Zelf.nl Reisverzekeringen

De doorlopende reisverzekering van Zelf.nl is uitstekend beoordeeld door de Consumentenbond en Independer.nl. Deze wordt gezien als "beste koop" (Februari 2011). Wil je een zeer scherpe premie? Klik dan verder!

Klik hier voor het aanbod aan reisverzekeringen van Zelf.nl!!