Overzicht van chalets en hotels

Boek jouw chalet of hotel via Skiplein.nl

Skiplein.nl heeft een overzicht voor je gemaakt van de beste chalets en hotels die je via Skiplein.nl kunt boeken. Dus ben je op zoek naar een gezellig chalet, comfortabel hotel of juist een low budget accommodatie? Je boekt het via Skiplein.nl.

Ga naar online chalet of hotel boeken

Skiplein aanbeveling

Wilt u dit jaar een onbezorgde wintersportvakantie op een top locatie? Kijk dan eens op de website van Belvilla: Bellvilla wintersport.

Belvilla heeft op talloze, prachtige bestemmingen in Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Duitsland en Italië vakantiehuizen geselecteerd, die garant staan voor een onbezorgde vakantie op de ski's. Wintersporters kunnen vanuit hun woning perfect uit de voeten op de mooiste pistes en loipes. Bij Belvilla heb je de zekerheid dat je vakantiewoning met zorg is geselecteerd en aantrekkelijk geprijsd is.

Klik hier voor het aanbod aan accommodaties van Belvilla!

Happy Home

Happy Home verhuurt meer dan 1500 persoonlijk geïnspecteerde vakantiehuizen in heel Europa! Bungalows, chalets en overige accommodaties voor 2 tot 40 personen.

Klik hier voor het aanbod aan accommodaties van Happy Home

OUT! Vakantiehuizen

OUT! Vakantiehuizen biedt persoonlijk geïnspecteerde vakantiehuizen, karakteristiek als van OUT! voor 2-80 personen in heel Europa.

Klik hier voor het aanbod aan accommodaties van OUT! Vakantiehuizen

Skichalets

Wanneer je een chalet boekt via Skichalets word je helemaal in de watten gelegd. 's-morgens een lekker ontbijtje in je eigen chalet en 's-avonds een lekker drie gangen diner als je daarvoor kiest.

Klik hier voor het aanbod aan accommodaties van Skichalets

Chalet Beyond

Ben je op zoek naar een comfortabel chalet, aan de piste gelegen, voorzien van sauna en jacuzzi en een perfect verzorgde catering door Nederlandse Chaletstaf? Dan ben je bij Chalet Beyond aan het juiste adres.

Klik hier voor het aanbod aan accommodaties van Chalet Beyond!!

Interhome

Bij Interhome vindt je je eigen wintersport chalet, een gezellig vakantiehuis of een wintersport appartement voor een onvergetelijke wintersportvakantie in de mooiste wintersportregio’s en skigebieden van Europa.

Klik hier voor het aanbod aan accommodaties van Interhome

www.skieninfrankrijk.nl

Wilt je je wintersportvakantie doorbrengen in een chalet? Wat is er leuker dan met een stel goede vrienden in een prachtig chalet een heerlijke week door te brengen? Kijk snel verder om het aanbod te bekijken.

Klik hier voor het aanbod aan accommodaties van skieninfrankrijk.nl